Op het snijvlak tussen innovatie en business development

04 oktober 2023

Officenter Bistro in Geel

Merluno

“De beste individuele inspanningen van organisaties en mensen wegen simpelweg niet meer op tegen de complexe en onderling verbonden marktuitdagingen van vandaag. Bedrijven die vandaag focussen op samenwerken i.p.v. concurreren maken meer impact. Daar zijn puurheid, durf, warmte en veerkracht voor nodig! Wij zijn dan ook enorm blij om te partneren met BAN Flanders en kijken uit naar de KICKOFF van het Impakt Kaffee op 4 oktober.”

Nathalie van Oost, Managing Partner en Tom Dekkers, CEO Merluno

Over Merluno

Merluno is de gids voor bedrijven die willen groeien in de B2B(2C)-wereld. Ze werken met zowel scale-ups als corporate omgevingen, vooral in IT & Tech, industrie, bouw en LifeScience. De kracht van Merluno ligt in het ontgrendelen van potentieel en het smeden van strategische allianties voor duurzame groei. Ze begrijpen je bedrijf, uw klanten en richten ons op waardecreatie, -vastlegging en -behoud.

Merluno heeft een eigen methodiek ontwikkeld die mensen helpt om impact te creëren en te valideren. Het leuke daaraan is de button ACTION. Want dat is ook net wat wij willen doen met de ImpaktKaffees, aanzetten tot dialoog, netwerken en actie.

Programma

16:00 : Ontvangst
16:30 : Welkom BAN Flanders
16:45 : Keynote van Nathalie Van Oost (Merluno)
17:05 : ‘True’ or ‘False’ – Pittig debateren met stellingen
17:20 : Impakt Dating: One on one’s die voor jou het verschil maken
18:00 : Open buffet tot 19:00